Over ons

Wij zijn Ron & jacqueline Cabalt en wonen met onze 3 dochters op de boerderij. Na het volgen van diverse Seminars en masterclasses van Michael Pilarczyk in 2014 en 2015,  wisten wij wat we wilde gaan doen, en wat ons gelukkig maakte. Wij willen “gevoel” verkopen! Wij besloten het roer totaal om te gooien en wilde graag werken-aan-huis door middel van verhuur van kamers met logies en ontbijt.  Wij hebben de schuren in 2015 geheel verbouwd en omgebouwd tot Bed & Breakfast met 5 sfeervolle ruime kamers  en een zolder voor verhuur van workshop & vergaderruimtes

Bed & Breakfast Opperdoes is landelijke gelegen in het dorpje Opperdoes en is bekent van de culinaire aardappel de “Opperdoezerronde“. In alle rust kunt u genieten in een van onze 5 sfeervolle ruime kamers. U kunt ook genieten in de landelijke tuin met riante overkapping. Elk kamer is voorzien van eigen sanitair en heeft een eigen ingang, dus veel privacy.

De landelijke tuin met pergola en grote overkapping zijn werkelijk een lust voor het oog. Het gebruik van de jacuzzi behoort zelfs tot de mogelijkheden en er is eigen parkeergelegenheid achter de overkapping gecreëerd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat.

Ik wil u van harte welkom heten in onze mooie Bed & Breakfast in het pittoreske dorpje Opperdoes, nabij de historische havenplaats Medemblik.


*Wij steunen de Ombir foundation van Mick Bröcker: Ze zeggen dat thuis is waar het hart is, en voor de meeste mensen bestaat dat uit vier muren en een welkom mat. Voor mij zijn het de weeskinderen van Nepal, met een glimlach op hun gezicht. Ombir Foundation – Laat Deze Kinderen Jouw Hart Veroveren.