Reviews & Beoordelingen

Mogelijk gemaakt doorGoogle TranslateTranslate

Gemiddeld Cijfer: 9.2


Corina, november 2018

Positieve ervaringen
Mooie kamers, goede hygiene, praktische indeling, goede bedden. Heerlijk

8.8
Heerlijk

Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 10
Locatie 8


Heerlijk
Hopstaken, oktober 2018
Positieve ervaringen
Prachtige locatie, heerlijk onder de terrasoverkapping gezeten ‘s

8.6

Heerlijk

Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 9
Locatie 9

Zeer goed
Kok, oktober 2018
Positieve ervaringen
Super mooie ligging met fijne tuin om in te relaxen. Weer speelt natuurlijk
8.4
Zeer Goed
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 8
Service 8
Comfort 8
Locatie 9

Heerlijk

JP Domen, oktober 2018

Positieve ervaringen
B&B Opperdoes is het toppunt van ontspannen. Mooie ruime kamers,

8.8
Zeer Goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 9
Locatie 9

Voortreffelijk

Shiga, september 2018

Positieve ervaringen
De eigenaar was heel aardig en heeft voor een lekker ontbijtje gezorgd.

10
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 10
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 10
Locatie 10

Voortreffelijk

Sarah, september 2018

Positieve ervaringen
Sehr freundliches und sauberes Bed and Breakfast. Alles ist erst vor

9.8
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 10
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 10
Locatie 9

Goed

Sanne Abrahams, september 2018

Positieve ervaringen
Prachtige B&B. Mooi en hip meubilair. Fijne leefruimtes. Veel sfeer

7.8
Goed
Prijs / Kwaliteit 7
Hygiëne 8
Service 8
Comfort 8
Locatie 8

Zeer goed

H.van Muijlwijk, september 2018

Positieve ervaringen
Mooi, schoon en rustig.

8
Zeer goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 7
Comfort 8
Locatie 8

Zeer goed

Sandra Fossen, augustus 2018

Positieve ervaringen
Prachtige kamer, sfeervol ingericht.
Ruime kamer. Goed ontbijt

8.4
Zeer goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 8
Comfort 9
Locatie 8

Zeer goed

Sietske Bouwsma, augustus 2018

Positieve ervaringen
Mooi ruim appartement met alles erop en eraan. Prima bed en lekkere relax

8
Zeer goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 8
Service 8
Comfort 8
Locatie 8

Heerlijk

Jenny Bruin, augustus 2018

Positieve ervaringen
Rustige locatie, vriendelijke eigenaren, prachtige kamer.

8.6
Heerlijk
8.6
Heerlijk
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 8
Comfort 9
Locatie 9

Zeer goed

Henry, augustus 2018

Positieve ervaringen
Service en gastvrijheid
Lekker ontbijt buiten geserveerd
Sfeervol

8.2
Zeer goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 8
Service 9
Comfort 8
Locatie 8

Voortreffelijk

Graaf de, juni 2018

Positieve ervaringen
Fantastisch, heerlijke plek om te ontspannen, prachtige fietsomgeving

10
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 10
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 10
Locatie 10

Goed

Carla, juni 2018

Positieve ervaringen
Super vriendelijk stel, ruime kamer en prima ontbijt.

7.6
Goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 8
Service 8
Comfort 7
Locatie 7

Zeer goed

etien, mei 2018

Positieve ervaringen
super verblijf

8.2
Zeer goed
Prijs / Kwaliteit 7
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 8
Locatie 8

Voortreffelijk

Annelore Storch, mei 2018

Positieve ervaringen
Sehr gute Unterkunft, wir waren begeistert.

10
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 10
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 10
Locatie 10

Goed

B, mei 2018

Positieve ervaringen
De kamer was groot genoeg en voldoende lichtinval. Temperatuur goed te

7.4
Goed
Prijs / Kwaliteit 7
Hygiëne 7
Service 8
Comfort 7
Locatie 8

Goed

Wesselingh, april 2018

Positieve ervaringen
Mooie locatie, landelijk. Nette tuin. Mooie jacuzzi. Schone moderne kamer.

7.4
Goed
7.4
Goed
Prijs / Kwaliteit 7
Hygiëne 8
Service 7
Comfort 7
Locatie 8

Voortreffelijk

Nick Vos, april 2018

Positieve ervaringen
Ron en Jacqueline zijn mooie en gepassioneerde mensen die de bed &

10
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 10
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 10
Locatie 10

Zeer goed

Renovum BV, januari 2018

Positieve ervaringen
Behulpzaam

8.2
Zeer goed
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 8
Locatie 7

Voortreffelijk

Inge pruim, januari 2018

Positieve ervaringen
Met 3 zussen hebben we een nachtje B&B gedaan! We werden vriendelijk

9.8
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 10
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 9
Locatie 10

Heerlijk

Kramer , november 2017

Positieve ervaringen
Wat hebben we genoten. Het ontvangst was fijn. Zeer open en enthousiast.

8.8
Heerlijk
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 8
Locatie 9

Fantastisch Vanessa van der Zwan, oktober 2017

Positieve ervaringen
Wij hebben 3 heerlijke dagen doorgebracht in B&B Opperdoes. Het appartement

9.2
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 9Service 10
Comfort 9
Locatie 9


Matthijs, oktober 2017

Positieve ervaringen Bij aankomst zeer hartelijk ontvangen door eigenaar Ron, die je gelijk een welkom gevoel bezorgt. Verbleven in het appartement met een groep van 9. Appartement is van alle gemakken voorzien. B&B ligt in een mooie omgeving, met een hoop opties voor activiteiten in de buurt. Ron zorgt er voor dat je tijdens je verblijf niets te kort komt!

9.4
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 9
Service 10
Comfort 10
Locatie 9

Melina, september 2017

Positieve ervaringen Perfect stay, very nicely decorated rooms, extremely friendly owners. Would highly recommend!

9.6

Voortreffelijk

Prijs / Kwaliteit 8

Hygiëne 10

Service 10

Comfort 10

Locatie 10


Renate, augustus 2017

Positieve ervaringen:
Heerlijke B&B om even een paar daagjes te onthaasten.
Gastvrije ontvangst en super mooi ingerichte kamers.
Leuke omgeving genoeg te zien en te doen (ook voor kinderen).
Kortom een aanrader! Wij komen zeker nog een keertje terug.

8.6
Heerlijk
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 8

Locatie 8


rjs, juli 2017
9.6
Voortreffelijk
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 10
Service 10
Comfort 10
Locatie 10

Simone, juli 2017

Positieve ervaringen:
Heerlijke B&B om even een paar daagjes te onthaasten.
Gastvrije ontvangst en super mooi ingerichte kamers.
Leuke omgeving genoeg te zien en te doen (ook voor kinderen).
Kortom een aanrader! Wij komen zeker nog een keertje terug.

9
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 10
Locatie 9


Carel & Joke Hanselman, juli 2017

Positieve ervaringen:
Wij hebben hier 4 nachten heerlijk geslapen i.v.m. onze verhuizing van Dordrecht naar Medemblik.
Heerlijk sfeertje , gastvrije mensen !

9.2
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 10
Service 8
Comfort 9

Locatie 10


 Ruud en Yolanda Alers, juni 2017

Positieve ervaringen:
Wij hebben een fantastisch lang weekend in B&B Opperdoes gehad! Goede, prettige, fijne service met aandacht en een rustige, mooie locatie. Alles dik in orde. Vanuit Opperdoes rijd je in max. een half uur naar alle fraaie plekken inclusief het Noordzeestrand in Noord-Holland. Een prachtig gebied. We hadden mooi weer en hebben genoten van ons verblijf hier. Ik kan deze B&B van harte aanbevelen! Ruud Alers


8.8
Heerlijk



Sofie, mei 2017

Positieve ervaringen:
Met een van mijn beste vrienden verbleef ik in deze mooie b&b in Opperdoes. De kamer is mooi ingericht en schoon en het ontbijt s’ochtends in de zon was heerlijk. In de avond hebben we gebruik gemaakt van de jacuzzi; zo fijn na een dag op pad te zijn geweest in de omgeving!

9.2
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 10
Service 9
Comfort 9

Locatie 9




Corrien, mei 2017

Positieve ervaringen:
Afgelopen vrijdagavond een nachtje geslapen in deze B&B. We werden super vriendelijk ontvangen en hebben heerlijk geslapen in een fantastische boxspring bed. De kamer was schoon en gezellig, je liep zo de tuin in waar heerlijke stoelen stonden om in de zon een boek te lezen. Wij hebben genoten van dit nachtje weg in deze B&B. Groetjes Corrien

9.2
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 10
Service 9
Comfort 9


Desprets, april 2017


Positieve ervaringen
Zeer leuke B&B. Prachtige natuur en ook Texel is vlakbij. Hartelijke ontvangst en prima service met lekker ontbijt. Koffie & frigo beschikbaar in de ruime kamer. Parking voor de deur en super WIFI. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

9
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 9
Hygiëne 9
Service 9
Comfort 9

Locatie 9


 Hilde Van Barel, maart 2017

Positieve ervaringen:
Ik vond het echt superfijn bij jullie!
Wat een gastvrije en open mensen zijn jullie, en dat in een prachtige omgeving!
Ik heb geslapen als een roosje in de mooiste kamer en echt genoten van het lekkere goedverzorgde ontbijt.
Dank jullie wel!

9.2
Fantastisch
Prijs / Kwaliteit 8
Hygiëne 9
Service 10
Comfort 10

Locatie 9

Alle Reviews bekijken?

Beoordelingsscore Booking.com

Gemiddeld Cijfer 9.1 

Gebaseerd op 150 beoordelingen