Over ons

Wij zijn Ron Cabalt & Jacqueline van de vliet , de eigenaren van B&B Opperdoes. Na het volgen van diverse seminars, trainingen en masterclasses in 2014 en 2015 van oa: Michael Pilarczyk, wisten wij wat we wilde gaan doen. Michael stelde mij (Ron)  persoonlijk op het podium de vraag, Wat wil echt! en wat wil je met je b&b gaan doen? Waarop ik zei “ik wil gevoel” verkopen. We besloten het roer totaal om te gooien en wilde graag werken aan huis door middel van verhuur van kamers met logies en ontbijt. In 2015 hebben we de schuren geheel verbouwd en omgebouwd tot Bed & Breakfast met sfeervolle ruime kamers  en 2 zolders voor verhuur van workshop & vergaderruimtes.

In 2020 ontstond het idee om ons bedrijf uit te breiden met een Wellness & Sauna. Na met veel passie en enthousiasme de sauna gebouwd te hebben was het eindelijk zover. In november is gereed voor gebruik van onze gasten en dag gebruikers. Wij zijn trots op het eindresultaat en ontvangen inmiddels veel aanvragen. Heb je ook interesse?stuur ons dan een berichtje

Ron begeleid en ondersteund ook mensen op het gebied van “persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en zelfliefde”

 

Bed & Breakfast Opperdoes is landelijke gelegen in het dorpje Opperdoes en is bekent van de culinaire aardappel de “Opperdoezerronde”. In alle rust kunt u genieten in een van onze sfeervolle ruime kamers. U kunt ook genieten in de landelijke tuin met riante overkapping. Elk kamer is voorzien van eigen sanitair en heeft een eigen ingang, dus veel privacy.

De landelijke tuin met pergola en grote overkapping zijn werkelijk een lust voor het oog. Het gebruik van de Buiten Spa behoort zelfs tot de mogelijkheden en er is eigen parkeergelegenheid achter de overkapping gecreëerd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat.

Wij willen u van harte welkom heten in onze mooie Bed & Breakfast in het pittoreske dorpje Opperdoes, nabij de historische havenplaats Medemblik.